Festojmë 15 vjetorin

 

Bëhu pjesë e festës tonë. Ngarko një foto të ëmbëlsirës nga ditëlindja e juaja apo e më të dashurve tuaj dhe hyn në lojë për të fituar Dyshek Dormeo, Set Çarçafësh apo Jastëk. 3 ëmbelsirat më të votuara shpallen fitues. Vendi parë: Dyshek Dormeo. Vendi i dytë: Set Çarçafësh. Vendi i tretë: Jastëk.

Rregullat e përdorimit

Delfina A. Ukaj Delfina A. Ukaj
Florimona Zeneli Florimona Zeneli
AdelinaErinë Mustafa AdelinaErinë Mustafa
Enis Jasharaj Enis Jasharaj
Sokol Beqaj Sokol Beqaj
Vadete Ismaili-Shabani Vadete Ismaili-Shabani
Elhame Januzi Elhame Januzi
Shkurte Hasani Shkurte Hasani
Ermira Starabaja Ermira Starabaja
Isa Jeta Isa Jeta